VESCOMENSPUMP : PAM VAKUM Zakar Mati Pucuk Bertaraf Medikal

Pam Zakar Vakum Vescomenspump Membantu Lelaki Bermasalah Disfungsi Erektil

PAM RAWATAN MATI PUCUK | CEPAT DAN BERKESAN

Label: pam mati pucuk, alat ereksi mati pucuk, ED Pump Malaysia

 

Adakah anda tahu bahawa penyelidikan telah menunjukkan bahawa salah satu daripada tujuh lelaki di bawah umur 50 tahun dan dua daripada setiap lapan lelaki berumur 50 tahun didiagnosis dengan disfungsi erektil (mati pucuk) setahun? Berdasarkan hakikat ini, terdapat peningkatan yang dicatatkan dalam permintaan oleh pengguna bagi pam zakar untuk disfungsi erektil.  

Vesco Mens Pump adalah merupakan produk medikal bantuan ereksi yang terunggul di Malaysia yang diuji secara klinikal. Tiada satu pun pam vakum yang di jual di internet atau di akhbar maupun di premis-premis perniagaan yang dapat membantu para pesakit yang mengalami mati pucuk (Erectile Dysfunction) untuk melakukan hubungan seks. Hampir keseluruhannya adalah bertujuan untuk membesarkan zakar. Produk ini hanya boleh didapati secara formalnya melalui website kami.

Pam vakum tangan Vesco
Mens Pump ini adalah yang paling mantap pembinaannya dan juga mempunyai bentuk yang berbeza dari bentuk pam vakum tangan jenama lain. Anda juga dibekalkan dengan kon plastik bagi memudahkan gelang penambat dimasukkan kepada silinder arcylic. Silinder arcylic ini berkeadaan lutsinar dan mempunyai garisan ukuran dibahagian luarannya supaya dengan mudah anda akan dapat melihat tentang keadaan alat sulit anda ketika proses pengepaman vakum berlaku. Ketebalan silinder arcylic membolehkan produk ini diguna sampai bila-bila. Terdapat berbagi saiz dan bentuk gelang penambat bagi keserasian anda. Anda boleh menggunakan berbagai kombinasi dan cara bagaimana gelang penambat ini digunakan mengikut kesesuaian. Gelang silinder pula diperbuat daripada getah silikon yang tebal supaya ianya tidak mudah pecah dan merekah apabila kerap digunakan.

Permukaannya yang bulat dan melengkung membuatkan ianya selesa dipakai dan tidak menyakitkan. Maklumat lengkap tentang cara pemakaian dan juga beberapa tips-tips yang berguna akan anda dapati dalam buku panduan yang disertakan. Adalah mustahak bagi anda untuk mengikuti segala peraturan yang telah diberikan sebelum memulakan proses pengepamam. Perlu diingat bahawa produk Vesco
Mens Pump ini merupakan alat bantuan medikal dan bukan alat yang digunakan anda untuk suka-suka. Ianya seperti alat bantuan pernafasan bagi mereka yang tidak boleh bernafas secara semulajadi.
0 comments: